Научих, че мой колега и приятел от миналото е убитият

...
Научих, че мой колега и приятел от миналото е убитият
Коментари Харесай

Колегите на Антон със своя версия за кървавата случка на Пампорово

" Научих, че мой сътрудник и другар от предишното е убитият в колата дружно с приятелката си в Пампорово! Тони Ленгуич Бояджийски R.I.P. ", написа в обществените мрежи китаристът Ники Томов, съосновател на рок бандата " Дисонанс ", изгряла в края на 80-те, написа " Трафик ".

Публикацията бързо се популяризира измежду музикалните среди, а редица другари на музиканта побързаха да срещнат Томов с главната версия за нещастието - ликвидиране и самоубийство. Въпреки това на Ники му е мъчно да повярва, че е допустимо Антон Бояджийски да е прострелял приятелката си Николина Попова, а по-късно да е лишил личния си живот.

Двамата музиканти са другари от деца. Тони постоянно се обаждал на приятеля си, с цел да му желае препоръки, само че не се били виждали от в последните 2 години. Неотдавна починалият китарист позвънил на Томов с предложение за работа в Банско.

" Обади ми се от Банско да ме пита дали желая да изсвирвам с него там, само че беше за няколко месеца, а аз не можех да не присъствам толкоз време от София и по този начин се разминахме! ", спомня си Томов.

Междувременно стана ясно, че последните години за били сложни за Антон - нямал непрекъсната работа и приходи, единствено спорадични задължения в музикалното занятие, само че си търсил непрекъсната претовареност. Китарата на музиканта бе открита счупена в деня след гибелта му на стълбите пред жилището, благосъстоятелност на мъртвата му другарка, където са живели взаимно с брат ѝ и щерка ѝ през последните 5 години.

Други сътрудници и другари на Антон реагираха аналогично. " Бог да го елементарни, беше доста радостен и обичаше музиката. Млад човек, кой знае какво е претърпял ", написа Константин Петров. " Не мога да допускам! Помня го от Орфея с " Бял кон ми се язди ". Светла му памет! ", шокиран е Здравко Петров.

" Не имах вяра, че е той! Лятото свирих с него... за последно! Бог да упокои душата му! ", написа Ясен Велчев.

Съседите на Антон и Нина обаче разказват рокаджията като не изключително отстъпчив, чудноват и нервозен човек. Някои споделиха, че са го виждали нападателен, само че въпреки всичко не са чували да се е стигало до съществени ескалации на напрежението.

Полицията продължава да проверява случая, назначена е тройна експертиза, която би трябвало да откри дали откритият в ръката на Антон револвер е създал изстрелите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР