Научете се да откривате злото и да се отървавате от

...
Научете се да откривате злото и да се отървавате от
Коментари Харесай

Не Ви трябват врачки, гледачки или ходжи! Ето как да разберете дали сте урочасани само с 1 яйце! - Топ новини


Научете се да откривате злото и да се отървавате от него благодарение на яйце.

Вярвате ли в урочасването? Дори и да не, никой не може да отхвърли съществуването на негативната сила. От нея, както и от проклятията и завистта на хората, би трябвало да можете да се отървавате. Най-лесният метод е да употребявате яйце и чаша вода.

Какво ви е належащо:

1 бяло или кафяво яйце (за предпочитане бяло);
транспарантна стъклена чаша (без рисунки по нея);
вода.

Само няколко дни са подобаващи за процедурата – вторник или петък. Ще ви бъде мъчно да извършите всичко сами, имате потребност от асистент. Знаещите хора имат вяра, че яйцето би трябвало да е домашно.

Отървете се от завистта и злите очи с яйце.

Започнете да движите яйцето по цялото тяло в посока от горната страна надолу. В същото време всички заболявания и негативна сила се изпращат в земята, където се трансформират в позитивни и се връщат в околния свят. Движението би трябвало да е доста постепенно. Необходимо е да минете всички елементи на тялото. Ето за какво ще ви бъде мъчно, в случай че изпълнявате процедурата сами.

След като приключите, счупете яйцето, поставете наличието в на половина цялостна с вода чаша и изчакайте няколко минути.

Как да интерпретирате резултата?

1) Ако към жълтъка има въздушни мехурчета, това значи, че индивидът е изтощен, без сила и може да страда от болежка или зашеметяване.

2) Ако видите фигура в жълтъка, би трябвало да ѝ обърнете внимание. Ако е човешка фигура, тя символизира човек, който ви завижда; в случай че е на животно, значимо е да анализирате мислите си и да разберете какво ви тормози.

3) Ако има частички в яйцето, това значи, че има хора, които ви завиждат и се пробват да усложнят обстановката, тъй че да не получите това, което желаете.

4) Ако жълтъкът е затрупан като с тога или покривало, има някой, който желае да ви навреди. Яйцето е изсмукало всичко неприятно, което е било във вас.

5) Ако жълтъкът има черни и червени петна, би трябвало да обърнете внимание на вашето здраве, защото това приказва за заболяване.

6) Ако яйцето е мътно и са се образували мехурчета, това значи, че към вас има зли очи.

7) След процедурата с яйцето главоболието или дискомфорта изчезват, защото то всмуква цялата отрицателна сила.

8) Ако се появят завити линии: това е предизвестие да се подложите на медицински обзор.

9) Ако жълтъкът виси в средата на чашата или на върха, това не е обикновено, тъй като постоянно потъва на дъното. Всичко това демонстрира, че някой е основал черна магия против вас.

Не забравяйте, че след процедурата, без значение от обстоятелството, че светът в близост незабавно ще придобие по-ярки цветове, положението на здравето ви леко ще се утежни. Затова се нуждаете от няколко дни, с цел да се опитате да се отпуснете изцяло. В този интервал не е добре да посещавате публични места.
Източник: topnovini.eu

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР