Научете как да подобрите крайния резултат с обслужване на клиентиСофтуерът

...
Коментари Харесай

CX Trends 2022 - истории на успеха от цял свят

Научете по какъв начин да подобрите крайния резултат с обслужване на клиенти

Софтуерът като услуга на Zendesk оказва помощ на фирмите да порастват посредством обслужване на клиенти
(илюстрация: Zendesk)

Високоефективните организации подтикват растежа посредством обслужване на клиенти. Zendesk ще покаже по какъв начин става това. Компанията проучва данните от над 97 000 свои клиенти в 21 страни, с цел да помогне на екипите по обслужване на клиенти да станат движеща мощ за смяна в техните организации.

Zendesk провежда огромно виртуално събитие CX Trends 2022 на 29 март в 10:00 BST (12:00 EET), участниците в което ще научат по какъв начин да подобрят крайния резултат, като слагат клиентите на върха.

Глобалното събитие CX Trends 2022 се концентрира върху петте съществени клопката, пред които са изправени екипите за обслужване на клиенти. Тези бариери отслабват крайния резултат – само че дружно със Zendesk фирмите могат да поддържат растежа.

Zendesk обезпечава на своите клиенти всичко належащо, с цел да получат неотложно водачество и да настроят екипите си за триумф. Компанията кани мениджърите да се причислят към виртуалното събитие, с цел да видят по какъв начин процъфтяват най-хубавите и да си създадат потребни заключения за отключване на растежа посредством обслужване на клиенти.

Повече информация за събитието е налична на.

наличие от Zendesk
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР