Националното сдружение на сираците в България организира дарителска кампания за

...
Националното сдружение на сираците в България организира дарителска кампания за
Коментари Харесай

Събират учебни пособия за деца от наводнените села в Карловско

Националното съдружие на сираците в България провежда дарителска акция за 130 деца от наводнените села в Карловско - Богдан, Каравелово и Войнягово. Инициативата се осъществя с подкрепена от Община Варна.

От през днешния ден - 12-ти септември, до 14-ти септември в това число, в часовете от 9 до 17 часа всеки жител или компания може да достави образователни принадлежности (тетрадки, нови раници, блокове за изобразяване, химикали, моливи, пергели, боички, четки и други, без учебници) във фоайето на общината, до Информационния център.

За предоставените образователни принадлежности всеки донор ще получи приемо-предавателен протокол, съобщи Слави Михайлов, ръководител на НССБ. Кампанията е част от обичайна годишна самодейност на сдружението " Отново на учебно заведение ", която има за цел да върне със самочувствие децата в клас и с нужните за всеки възпитаник образователни принадлежности. Като хора, които знаят какво значи да бъдеш без дом и мебелировка, не можем да останем безразлични към децата от наводнените села. Надяваме се, че с този жест ще понижим напрежението, породен им от водната буря, разяснява Слави Михайлов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР