Национално Сдружение МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира за VIII-ма поредна година в

...
Национално Сдружение МЛАДЕЖКИ ГЛАС“ организира за VIII-ма поредна година в
Коментари Харесай

Благотворителен коледен бал Всички сме едно семейство в Бургас

Национално Сдружение " МЛАДЕЖКИ ГЛАС “ провежда за VIII-ма поредна година в Бургас Благотворителен коледен бал " Всички сме едно семейство “. Благотворителното събитие е под патронажа на Областния Управител на Област Бургас и с партньорството на Български Червен Кръст – Бургас.

В препълнената зала обичайното събитие сплоти разнообразни бизнес сътрудници, общественици, депутати, общински съветници, държавни администрации, младежи и симпатизанти на концепцията.

Тази година младежката идея събра 5 500 лева за основаване на устойчиви познания и привички за оказване на първа помощ на възпитаници. Събраните средства бяха предоставени на Български Червен Кръст – Бургас за съоръжение на кабинети по Първа долекарска помощ.

Областният шеф на Област Бургас Вълчо Чолаков публично връчи благодарствена грамота на националния водач Тодор Йосифов.

" Каузата, която ни е събрала – всички да бъдем едно семейство, е идеята, която ще ни сплоти в името на децата и бъдещето, да подаваме ръка, с цел да вършим света по-добър. Тя за осма поредна година събира всички нас, всички хора с положителни сърца, всички, които желаят да оказват помощ. Именно това е, което сътвори " Младежки глас " преди тези дълги години – възприятието да даваш от себе си, да даваш на останалите, очаквайки само да направиш нещо положително "   сподели Тодор Йосифов, народен водач на Национално Сдружение " Младежки Глас ".

Благотворителната вечер стартира с фолклорно осъществяване на надарените деца Валентин Вълев, Христо Енчев, Радостин Стоянов и Николай Иванов от СУ " Добри Чинтулов " – Бургас, с началник Георги Миронски. В стратегия участваха гениите Йордан Радев и Евелина Караманова от Танцово студио " ДЕНС ПАРАДАЙС ", с треньори Цвета Атанасова и Иван Карастоянов. Ангелските гласове на Веселина Дамова и Игнат Христов от Вокално студио " Сезони ", с началник Кина Христова радваха гостите на събитието.

В благотворителното събитие беше включен търг на 3 предмета: статуетка на положителното Ангел и два прелестни ръчно направени шала. Към общата сума се прибавиха средствата по време на коледния базар и късметчета за всеки посетител. Събраната сума от входа и от цялата вечер се употребява на 100% за идеята.

Вълнуващото събитие мина под вещото управление на прелестните водещи Стиляна Атанасова и Йордан Бъчваров. Младежката идея не би била реализирана без техния професионализъм и обаяние по време на събитието.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР