Национално предателство. Ердоган ще се намесва в изборите. Това заяви

...
Национално предателство. Ердоган ще се намесва в изборите. Това заяви
Коментари Харесай

Закана от ВМРО: Ако има неограничен брой секции в чужбина, ще затваряме граници и булеварди

Национално изменничество. Ердоган ще се намесва в изборите. Това съобщи някогашният народен представител от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди от митинга на партията пред Народното събрание поради готвената анулация на рестриктивните мерки за брой изборни секции в чужбина.
Според него, и " Демократична България ", " ИТН " правят изменничество към родината. 
 Вътрешна македонска революционна организация с протестна акция пред Народното събрание поради измененията в Изборния кодекс Вътрешна македонска революционна организация с протестна акция пред Народното събрание поради измененията в Изборния кодекс
На 28.04.2021 година (сряда), в 8.30 ч. пред Народното събрание Вътрешна македонска революционна организация провежда акция против безпринципната и рискова проверка на изборните прочие..
Готови сме на гражданско непокорство, да затворим булеварди, граници, сподели Сиди. Той посочи, че през днешния ден, 28 април, ще се раздават листовки на депутатите, а в случай че бъде призната смяната да няма ограничаване на броя на изборните секции в чужбина, ще желаят президентско несъгласие. Чак по-късно, в случай че и президентът не наложи несъгласие, щяло да има гражданско непокорство.
Депутатите на " Демократична България " и обясниха, че гласовете от Турция статистически не се трансформират години наред.
Заглавна фотография: Архив
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР