Националният вратар Светослав Вуцов говори пред Sportal.bg в Ларнака, където

...
Националният вратар Светослав Вуцов говори пред Sportal.bg в Ларнака, където
Коментари Харесай

Светльо Вуцов: Георги Петков ми разкри тънкост за дузпите, която използвам и ми се получава

Националният вратар Светослав Вуцов приказва пред Sportal.bg в Ларнака, където тимът на Младен Кръстаич победи нощес Кипър с 2:0. Стражът на Славия разкри, че е получил скъп съвет от легендата Георги Петков по отношение на осъществяванията от бялата точка. Наскоро Вуцов избави дузпа на звездата на Левски Ивелин Попов и се трансформира в воин на " белите " на " Герена ". 20-годишният вратар показа, че продължава да мечтае един ден да бъде под рамката на Манчестър Юнайтед.

" Доста млади момчета сме събрани в националния тим, това е хубаво, има една съвършена конюнктура. Конкуренцията за вратарския пост е висока - и тримата сме млади и перспективни, пазим в тимовете си, всеки желае да е на вратата на националния тим.
 Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол Три от три за България при Кръстаич! Спас Делев с брилянтен гол
Георги Петков ми е дал като съвет една специфичност, която да употребявам при дузпите. Гледам да я употребявам и ми се получва - към този момент имам три хванати дузпи в шампионата. Изключително удовлетворен съм. Не мога да кажа каква е, тъй като си я знаем единствено ние. При дузпите повече е психическа игра. 

У мен няма засегнатост по отношение на Левски, виждам самоуверено напред. Нищо неприятно не тая в себе си по отношение на Левски или към дадени хора от този момент. Нито аз, нито татко ми сме провеждали диалози с Уотфорд или с други клубове. Такива диалози може да води единствено моят президент Венци Стефанов, той може да разяснява тези спекулации. 
 Уотфорд желае Светльо Вуцов Уотфорд желае Светльо Вуцов
Следя какво се случва с моя обичан Манчестър Юнайтед. Продължавам да бленувам един ден да заема мястото на Давид де Хеа - фантазиите са безвъзмездни, виждам да ги последвам.
 Кръстаич удовлетворен, само че и предизвести: Имаме още много работа Кръстаич удовлетворен, само че и предизвести: Имаме още много работа
Моят обичан тим Италия няма да взе участие на международното състезание, може би ще съчувствува на Бразилия. Може би поради техните вратари - Алисон и Едерсон, които са страхотни и виждам да копирам тяхната игра ", сподели Светослав Вуцов. 
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР