Националният тим на България за девойки до 17 години записа

...
Националният тим на България за девойки до 17 години записа
Коментари Харесай

България WU17 допусна загуба в първия си двубой от европейските квалификации

Националният отбор на България за девойки до 17 години записа проваляне с 0:5 от Хърватия в първия си дуел от група 3 на Лига Б на европейските квалификации.

Мачът, който се игра на ст. " Албена 1 ", стартира по най-неприятния метод за нашите девойки, които инкасираха попадение още в шестата минута, дело на Леа Маричич. Тимът на Троян Радулов се опита да се върне в мача, само че по този начин и не съумя да преодолее стража на противника Сесяк до почивката.

Вместо това при започване на втората част Хърватия съумя да доближи до нови два гола в мрежата на Илиева, дело на Врачевич и Петкович, и на процедура да предреши изхода от дуела. 

До края, с помощта на два наказателни удара, осъществени от Ловрич и Вунич, противникът оформи крайния резултат.

В идващия си мач от квалификациите българският отбор ще се изправи против Фарьорските острови на 15 ноември от 14:30 ч. още веднъж на ст. " Албена 1 ".

Съставът на България: 12. Мартина Илиева, 13. Михаела Михайлова (74 – 8. Анастасия Трифонова), 2. Елена Каменова, 3. Бианка Демирова (36 – 4. Йорданка Парнарова), 16. Александра Маринова, 11. Рона Михайлова, 10. Виктория Генова, 19. Ивана Тодорова (63 – 17. Гергана Георгиева), 9. Полина Демирова, 15. Мирела Петрова (46 – 7. Силвия Найденова), 22. Никол Диманова (46 – 6. Василена Стефанова)

Селекционер: Троян Радулов

Снимки: bfunion.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР