Националният селекционер на Нидерландия по футбол Роналд Куман най-вероятно ще

...
Националният селекционер на Нидерландия по футбол Роналд Куман най-вероятно ще
Коментари Харесай

Изписват от болницата Роналд Куман

Националният селекционер на Нидерландия по футбол Роналд Куман най-вероятно ще бъде изписан през днешния ден от клиниката, където беше откаран нощес с диагностициран сърдечен проблем, разгласи сътрудникът му.

57-годишният е бил откаран в болничното заведение АМС в Амстердам в неделя, откакто почувствал болежка в гърдите, когато се прибрал у дома от рутинното си за поддържане на форма колоездене.

Куман има два сложени стента за облекчение работата на запушена артерия, сподели сътрудникът му Роб Янсен и добави, че сега клиентът му се усеща добре.

От Футболната асоциация на Нидерландия пожелаха на експерта бързо излекуване. “Бързо възстановяване”, написаха от федерацията. Джорджинио Вайналдум беше първият състезател от отбора на Нидерландия, който върна известие Twitter с най-хубави пожелания. Бившите клубове на Куман, в това число Барселона, Фейенорд и Евертън, също пожелаха на треньора да се върне към нормалния си темп на живот по най-бързия метод.

Куман е треньор на националния тим от февруари 2018 година И се приготвяше за Евро 2020, първият огромен шампионат за Лалетата от шест години насам, откакто не играха на два огромни форума. Но пандемията от ковид анулира шампионата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР