Националният селекционер на женския национален отбор на България по волейбол

...
Националният селекционер на женския национален отбор на България по волейбол
Коментари Харесай

Иван Петков разкри кой е най-големият коз на България

Националният селекционер на женския народен тим на България по волейбол и треньор на Марица Иван Петков разкри коя е идната огромна цел пред нашите девойки. Както към този момент информирахме, пловдивският експерт изведе страната ни до втори следващ огромен триумф - класиране във Волейболната Лига на нациите през последваща година.

Ето какво съобщи Петков пред клубния уебсайт на жълто-сините:

“През тези дни беше доста мъчно още от първия ден, тъй като за доста къс интервал от време трябваше да изиграем 12 дуела, да пропътуваме хиляди километри, само че по тази причина може би е толкоз сладко. В момента е мъчно да се вършат оценки за представянето, само че несъмнено сме удовлетворени, откакто успяхме да реализираме задачите, които ни бяха сложени от федерацията (Спечелването на Златната Европейско лига и класиране за Волейболната Лига на нациите през идната година) би трябвало да кажем едно огромно отлично на девойките, те демонстрираха в действителност, че са съществени състезателки ".

" Целта на идното Световно състезание е влизане в осмицата, мисля че тази цел е реалистична. Сега първо да се порадваме на триумфа и да починем и по-късно започваме подготовка за Мондиала. В основата на триумфа беше силата на колектива, това беше нашият огромен коз ".
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР