Националният селекционер на България Ясен Петров сподели мнението си за

...
Националният селекционер на България Ясен Петров сподели мнението си за
Коментари Харесай

Ясен Петров: Видяхме какви ще са условията на Световното в Катар

Националният селекционер на България Ясен Петров показа мнението си за изиграните контроли против Катар и Хърватия. Той вижда позитиви в играта, макар че " лъвовете " позволиха две загуби. Петров открои, че ключът към триумфа би трябвало да бъде колективът в тима.

" Има и негативи, и позитиви. Влязохме неконцентрирано в първия дуел, изключително първите 45 минути. Допускаме доста обикновени неточности в отбрана, само че позитивното е, че сътворяваме много голови положения.

Вкарваме от игра - изключително против Хърватия имаше обстановки, които можехме да отиграем по-добре.

Съдиите накланяха везните в избрана посока и в двете срещи, само че това не е опрощение ", стартира националният селекционер.

" Полезни инспекции се получиха, използвахме съвсем еднакъв състав - с дребни промени. Това е хубаво, тъй като почти знаем на кое ядро можем да разчитаме. Играхме с еднакъв състав през 3 дни. Хърватите влязоха по-свежи и все пак се получи потребна инспекция.

" В отбрана има още доста работа, само че радостно е, че сътворяваме обстановки. Видяхме каква ще е атмосферата и изискванията за идния Мондиал.

Радвам се, че това, което направи Десподов, се случи по време на контролна среща. Имах диалог с него, той се извини на мен и целия тим. Съжалява за това, което е сторил, само че се подведе по страстите.

Изисквам доста от футболистите. Когато дойдат резултатите, тогава тази психическа ненормалност няма да я има. За мен най-съществен е колективът. Ние нямаме кой знае какви звезди, единствено Петко Христов, който играе в топ 5 състезание. Нашата мощ би трябвало да бъде колективът и споделих на момчетата, че това е ключът към триумфа ", приключи Ясен Петров.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР