Националният селекционер на България Петър Хубчев заяви след поражението от

...
Националният селекционер на България Петър Хубчев заяви след поражението от
Коментари Харесай

Петър Хубчев: Това, което ни интересуваше се получи добре

Националният селекционер на България Петър Хубчев съобщи след провалянето от Босна и Херцеговина, че това, което ги е интересувало в играта на отбора се е получило добре.

„ Не доста. Като предпочитание може да бъдем удовлетворени от показаното през първото полувреме. Второто полувреме не бе положително. Ако знам от кое място е пристигнала разликата, нямаше да я допуснем. За първи път се появихме в такава скица. Мисля, че това, което нас ни интересуваше се получи добре “, разяснява Хубчев.

„ Освен гола не видях кой знае какъв брой доста рискови обстановки пред нашата врата от този класен съперник “, добави той.

„ Бяхме нападателни. Някои от нещата се получиха, други не толкоз. Закъснявахме доста. “

„ Ще действаме съгласно съперника. Аз съм супер удовлетворен, че имаме опция да изиграем тези контроли. Нямаме опция да изиграем 10-15 контроли, с цел да напаснем тази скица “, продължи селекционерът на България.

„ Ако изхождаме от първото полувреме, би трябвало да продължим по този начин. “

„ За нас е доста значима контрола сред България и Казахстан. Не знам за какво за вас е по-интересен. Като имена ще бъдем по-различни. Като скица ще забележим дали някой има проблеми и ще подходим в елементи “, сподели още Петър Хубчев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР