Националният селекционер на България Младен Кръстаич обяви списъка си от

...
Националният селекционер на България Младен Кръстаич обяви списъка си от
Коментари Харесай

Една промяна в състава на Кръстаич за мачовете с Литва и Албания

 Efbet2023 Horizontal
Националният селекционер на България Младен Кръстаич разгласи листата си от футболисти за идните дуели с Литва и Албания.

Отборът ни приема Литва на 14 октомври от 19 ч. на Националния стадион " Васил Левски " в шестия си мач от квалификациите за Евро 2024. Три дни по-късно пък гостува в Тирана за другарска среща.

Кръстаич ще заложи на съвсем същите играчи, по отношение на състава от срещите с Иран и Черна гора през септември.  Единствената смяна е обвързвана с Марин Петков (Левски), който беше контузен. Сега той ще заеме мястото на Никола Илиев (ЦСКА 1948). Петков взе уастие в предходните осем дуела на националния отбор, а в редиците остава и Кристиян Димитров, който бе извикан за предходните два мача, с цел да размени контузения Петко Христов.

България се намира на 4-то място в група G от квалификациите за европейското състезание през 2024 година " Трикольорите " имат две равенства и три загуби, като са пред литовците единствено по голова разлика. Дотук Кръстаич употребява към този момент 38 играчи в границите на 10 мача.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР