Националният селекционер на Аржентина Лионел Скалони, който наскоро бе избран

...
Националният селекционер на Аржентина Лионел Скалони, който наскоро бе избран
Коментари Харесай

Скалони обяви първия състав на Аржентина след Световната титла, младок от Ман Юнайтед сред повиканите

Националният селекционер на Аржентина Лионел Скалони, който неотдавна бе определен за треньор на годината на ФИФА, оповести и първия лист с извикани футболисти след спечелването на Световната купа в Катар доскоро повече от два месеца. Интересно е, че в него участват и огромните звезди на “албиселесте ” Лионел Меси и Анхел ди Мария, въпреки да става дума единствено за контролни срещи с Панама и Кюрасао надлежно на 23 и 28 март. Изненадващото име в състава е това на изгряващата звезда на Манчестър Юнайтед Алехандро Гарначо. 

Младокът последователно се постанова в състава на Ерик загар Хаг и впечатлява с изявите си напоследък. Южноамериканците желаят да си подсигуряват неговото дълготрайно наличие в отбора, защото крилото към момента няма мач за народен, а има опция да играе и за Испания, защото татко му е испанец и е израснал в Мадрид.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР