Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт определено има сериозна дилема

...
Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт определено има сериозна дилема
Коментари Харесай

Джо Гомес може да се завърне в националния на Англия

Националният селекционер на Англия Гарет Саутгейт несъмнено има сериозна алтернатива да взема решение, изключително що се отнася до бранителите, които ще повика за другарските срещи с Бразилия и Белгия. Съставът на " трите лъва " ще бъде обявен в четвъртък.

В отбранителната линия Саутгейт ще има съществени главоболия поради травмите на Люк Шоу, Кириън Трипиър и Рийс Джеймс. Освен това под въпрос за Бен Чилуел и Хари Магуайър. Сериозно ще се мисли и върху Калвин Филипс, защото се следи спад в неговата форма. Това може да докара до повиквателна за Джо Гомес, който през сезона записа доста мощни срещи за Ливърпул.

Гарет Саутгейт към този момент изгледа няколко срещи на Гомес, както и на бранителя от Евертън - Джарад Брантуейт, като и двамата са на радара му за срещите на Англия. Джо Гомес има леко преимущество поради обстоятелството, че през сезона игра във всички позиции в отбраната на мърсисайдци и бе повече от постоянен.

Последно Джо Гомес игра с националния екип през 2020-а година. Англия ще премери сили с Бразилия на 23-и март, а три дни по-късно ще посрещне и Белгия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР