Националният селекционер Георги Дерменджиев говори след дебюта си начело на

...
Националният селекционер Георги Дерменджиев говори след дебюта си начело на
Коментари Харесай

Георги Дерменджиев: Имаше позитивни моменти, можеше да вкараме и гол

Националният селекционер Георги Дерменджиев приказва след дебюта си отпред на България. " Лъвовете " отстъпиха с 0:1 на Парагвай.

" Приемам мача от относително положително равнище. Парагвай има висока класа. В играчите има доста напрежение. Това непрекъснато го разясняваме. Искам това напрежение да спадне. От тези 90 минути имаме много положителни моменти. Можеше да вкараме и гол.

Резултатът е отрицателен. В последна сметка това е действителността. Искам да приказвам за позитивните неща. Играчите имаха предпочитание, стараеха се. Бяха доста припряни, а от това идваха и грешките.

Аз и екипът ще се постараем да изиграем мача отговорно. Гледам съществено и на двата мача. Мисля, че има доза смяна в желанието на играчите. Те също желаят да се показват добре и националния тим да има победа. Моментът е доста сложен. Ще би трябвало с доста разсъдък да реализираме нещо.

Чехия е напълно друг съперник. Възможно е да има промени. Бих желал доста неща да си пожелаем. Пожелавам си националния тим да има една победа ", съобщи Дерменджиев.
 България загуби с 0:1 Парагвай
България се провали и против Парагвай, " гуараните " скапаха дебюта на Дерменджиев

" Лъвовете " отстъпиха с 0:1 на южноамериканците
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР