Националният съвет на Зелено движение е подкрепил възможността за стартиране

...
Националният съвет на Зелено движение е подкрепил възможността за стартиране
Коментари Харесай

„Зелено движение” също влиза в разговори за коалиция между ДБ и ПП

Националният съвет на „ Зелено придвижване ” е подкрепил опцията за пускане на диалози сред „ Демократична България ” и „ Продължаваме промяната ” за взаимно явяване на предварителните парламентарни избори на 2 април.

Това стана ясно от обява във Facebook страницата на придвижването.

„ Опитът от последните години потвърди, че битката за просперираща България може да бъде сполучлива единствено посредством основаването на общ фронт на реформаторските сили. Споделените полезности сред „ Демократична България ” и „ Продължаваме промяната ” ще бъдат в основата на поръчката да бъдем първа политическа мощ с явен проект за реализиране на огромните цели пред страната ни: европейска интеграция, реформаторско ръководство, конкурентна и зелена стопанска система ”, пишат от партията в известието. 

От зелените допълват, че полезностите им „ зелена стопанска система, чиста сила, стабилно развиване, запазване на околната среда, битка с климатичните промени са естествена част от модерната визия, която ще се стремим да изградим дружно с сътрудниците от „ Демократична България ” и „ Продължаваме промяната ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР