Националният съвет на Продължаваме промяната ще проведе заседание в сряда,

...
Националният съвет на Продължаваме промяната ще проведе заседание в сряда,
Коментари Харесай

Кирил Петков води листата в 23 МИР, Христо Иванов или Атанас Атанасов начело в 24 МИР

Националният съвет на " Продължаваме промяната " ще организира съвещание в сряда, на което ще бъдат утвърдени взаимните листи с " Демократична България " за явяване на вота на 2 април, заяви ръководителят на ПГ на Политическа партия Андрей Гюров по.

Съпредседателят на Политическа партия Кирил Петков ще води листата на обединението с Демократична България в 23-МИР. В 25 МИР, именуван лидерски, обичайно излиза отпред Христо Петров - Ицо Хазарта, а в 24 МИР към момента не е дефинитивно решено кой от двамата съпредседатели на " Демократична България " ще бъде лидер - Христо Иванов или Атанас Атанасов.

Гюров на собствен ред, след Лена Бориславова, отхвърли да има задкулисие при подреждането на кандидат-депутатите, каквото обвиняване насочи съпартиецът му Александър Дунчев поради отстъпеното на Демократична България първо място на листата в София - област.

" Не можем да приказваме за задкулисие тогава, когато има излъчен преговорен екип, дефинират се систематизиране тук-там и на водещи позиции, всичко това се утвърждава от Изпълнителния съвет и от Националния съвет на " Продължаваме Промяната ". Така че всички стъпки са спазени и те ще минат през утвърждение през всички групови органи на партията. Не можем да приказваме за никакво задкулисие ", съобщи Гюров.

Дунчев упрекна партията в задкулисие и съобщи, че всички от Политическа партия в София област ще се отдръпват от присъединяване в изборите, в случай че водаческото място бъде обещано на Демократична България.

Според Лена Бориславова пък съпартиецът й авансово е знаел, че ще бъде втори в листата там и даже е дал единодушието си. Тя регистрира реакцията му на страсти.

Крайният период за внасяне на листите на политическите обединения, позволени до присъединяване в изборите, е 28 февруари.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР