Националният съвет на ПП АБВ проведе заседание с три основни

...
Националният съвет на ПП АБВ проведе заседание с три основни
Коментари Харесай

Румен Петков: Ние сме единствените, които съсипваме енергетиката

Националният съвет на Политическа партия АБВ организира съвещание с три съществени акцента – положението на българската енергетика, положението на интернационалните връзки и вероятността пред левицата.  

Съставът на Народно събрание на партията изрази угриженост за положението на енергетиката, като беше маркиран фактът, че " Булгаргаз “ е в положение на банкрут и че се прави жестоко посягане върху нуклеарната ни енергетика.

Председателят на АБВ Румен Петков означи бездействието на последните държавни управления във връзка построяването на нови нуклеарни мощности. Същевременно в Турция построяването на нови нуклеарни мощности върви с цялостна мощ, румънското държавно управление утвърди капиталова стратегия за създаване на два нови реактора. На този декор единствените, които съсипваме енергетиката, сме ние в България.  

В рамките на форума още веднъж бе подложен акцент върху позицията на Политическа партия АБВ от началото на спора Русия-Украйна през февруари – неотложно преустановяване на военните дейности и започване на договаряния за мир, без предварителни условия. Колкото до концепцията на президента Зеленски – тя има само агитационен темперамент и цели да направи неосъществим преговорния развой.  

Националният съвет на Политическа партия АБВ реализира единодушие по безалтернативността на консолидацията на лявото политическо пространство, защото мощната левица подсигурява мощно, устойчиво и уравновесено държавно ръководство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР