Националният съвет на МО в БСП проведе свое редовно заседание

...
Националният съвет на МО в БСП проведе свое редовно заседание
Коментари Харесай

Нинова се срещна с Младежкото обединение. Пое ангажимент за 18 законодателни инициативи

Националният съвет на МО в Българска социалистическа партия организира свое постоянно съвещание в Асеновград. На срещата бяха поканени водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова и управлението на партията. Разговорът мина в градивен дух, а присъстващите показаха разнообразни отзиви и визии.

 

На извършената среща още един път стана ясно, че няма по-демократична партия от Българска социалистическа партия, където да могат да се чуят отзиви разнообразни от това на управлението.

Членовете на МО предложиха 18 юношески начинания. Впоследствие дружно с Изпълнителното бюро на партията е реализирано единодушие предложенията да прераснат в законодателни начинания. Част от тях парламентарната група на левицата ще включи като цели още при разискването на Бюджет 2023.

Ръководството на партията и това на Младежкото обединяване се прецизираха за оптимално близка връзка. За да може всяко едно предложение на младите социалисти да се разисква на Изпълнително бюро и парламентарна група – за изтъкване на младежката активност.

Председателят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова взе присъединяване в срещата с младите социалисти, а дружно с нея бяха заместник-председателят на левицата Кристиан Вигенин, организационният секретар на партията Борислав Гуцанов, ръководителят на Комисията по просвета и медии Иван Ченчев, народните представители Веска Ненчева и Манол Генов, както и кметове на левицата от района.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и !
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР