Националният съвет на БСП се събра на присъствен пленум в

...
Националният съвет на БСП се събра на присъствен пленум в
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП се събра на пленум, младежи искат оставката на Нинова

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра на присъствен пленум в събота в постройката на " Позитано " 20, с цел да гласоподава поддръжка за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова и да разиска резултатите от изборите.

Представители на младежката организация на Българска социалистическа партия пристигнаха преди обяд на " Позитано 20 ", с цел да изискат оставката на Корнелия Нинова.

" Искаме оставката на Корнелия Нинова. Заради слабия резултат и поради това, че за първи път нямаме юноша до 35 години на избираемо място, даже и народен представител ", разяснява Йордан Малинов от Младежка организация на Българска социалистическа партия - Перник.

По-рано заместник-председателят на Българска социалистическа партия Ирена Анастасова сподели пред Българска национална телевизия, че управлението и структурите на Българска социалистическа партия считат, че Корнелия Нинова не би трябвало да подава оставка и на днешния пленум няма да ѝ бъде поискана оставката. По думите ѝ промени в Изпълнителното бюро ще има, само че те ще бъдат гласувани на идващия Национален съвет.

Първа точка в дневния ред на пленума е гласоподаване на поддръжка от партията за втори мандат на президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР