Националният съвет на БСП се събра днес на Позитано 20,

...
Националният съвет на БСП се събра днес на Позитано 20,
Коментари Харесай

Националният съвет на БСП избира ново ръководство на партията |

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра през днешния ден на " Позитано " 20, с цел да избере новото управление на партията. По правилник членовете на Изпълнителното бюро ще бъдат препоръчани персонално от водача Корнелия Нинова, заяви Българска национална телевизия.

След това те би трябвало да бъдат гласувани от 187-те членове на Националния съвет.

" Силно се надявам да спрем да се занимавам с вътрешнопартийните ни нелепости, тъй като в последните месеци вместо да се обръщаме към хората с хрумвания и послания, тъй като изборите чукат на вратата ни, ние се занимаваме с това да посочваме врага с партиен билет ", коментира Станислав Владимиров, кмет на Перник.

Костадин Паскалев посочи, че това е персонално решение на ръководителя, само че то колкото е персонално толкоз е и политическо. Изключително значимо е какъв ще е сигналът, който ще даде Корнелия Нинова с препоръчаното бюро, добави той.

Има два пътя, по които може да тръгне управлението, очерта Кирил Добрев - единият - консолидацията, другият - конфронтация.

" Надявам се госпожа Нинова да се вслуша в менторите си и да избере пътя на консолидация. Аз заявих незабавно след състезанието, че не вземам участие в това управление ", сподели Добрев.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР