Националният съвет на БСП даде мандат на Корнелия Нинова да

...
Националният съвет на БСП даде мандат на Корнелия Нинова да
Коментари Харесай

Пленумът на БСП даде на Нинова мандат да преговаря за съставяне на правителство

Националният съвет на Българска социалистическа партия даде мандат на Корнелия Нинова да договаря за сформиране на държавно управление с " Продължаваме промяната ", " Демократична България " и " ИТН ". Това оповестиха от пресцентъра на партията.

Решението е взето със 103 гласа " за " и 19 " срещу ". Пленумът " заседава " на автограф освен поради коронакризата, само че и с цел да няма нерегламентирана пропаганда и нарушавания на закона в деня за размисъл преди балотажа.

Заедно с Нинова в контактната група за договаряния са още заместниците й в партията Кристиан Вигенин, Атанас Зафиров и Ирена Анастасова, както и Христо Проданов. Нинова към този момент е провела две срещи с Кирил Петков, като на втората е контрактувано основаването на 18 експертни групи по разнообразни тематики.

Докато конгресът не се произнесе с приемане оставката на Нинова, тя остава ръководител на партията, подсетиха от " Позитано " 20. Той ще се организира на 22 януари когато би трябвало да бъде установена оставката на Нинова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР