Националният превозвач България Еър удължава срока за закупуване на промоционални

...
Националният превозвач България Еър удължава срока за закупуване на промоционални
Коментари Харесай

България Еър удължава срока за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли

Националният транспортьор " България Еър " удължава периода за закупуване на промоционални билети в бизнес класа до 10 юли. Така повече хора ще могат да се насладят на още по-приятно и удобно пътешестване до 18 интернационалните дестинации, измежду които Атина, Ларнака, Палма де Майорка и други пленяващи с историята и хубостта си градове, както и опция за пътешестване от и до Варна и Бургас.

Промоционалните условия са годни за закупуване на самолетни билети в бизнес класа, където пасажерите получават повече усамотение, спомагателен багаж, приоритет при чекирането и качването в самолета, достъп до бизнес салоните на летищата, повече точки в програмата FLY MORE и могат да се насладят на изкушаващо четиристепенно меню.

" България Еър " пуска спомагателни полети до Амстердам и Мадрид

През август и септември

Билетите, закупени в промоционалния интервал, могат да бъдат употребявани за пътувания до 30 октомври 2022г.

Сигурният, безвреден и спокоен транспорт за пасажерите е приоритет номер едно на националния транспортьор. " България Еър " е подхванала допустимо най-високите хигиенични и организационни ограничения на борда. Преди всеки полет самолетите се дезинфекцират със специфични препарати, както и със специфична UV машина, която потвърдено унищожава всички вируси и бактерии от гладките повърхности. С нея се третират подробно всички повърхности, до които пасажерите могат да имат досег. Самолетите на самолетната компания са оборудвани и със специфичните въздушни HEPA филтри, които отстраняват до 99.998% от всички познати бактерии и вируси във въздуха и на всеки няколко минути обновяват въздуха в салона.
 От София до Бургас за по-малко от час с
От София до Бургас за по-малко от час с " България Еър “ от 17 юни

От 25 юни полетите сред двата града ще се извършват всеки ден

В допълнение и унисон с рекомендациите на авиационните и здравните управляващи, на борда на самолетите са подсигурени топла вода, сапуни и дезинфектанти.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР