Националният предизборен щаб на ГЕРБ за предстоящите европейски и местни

...
Националният предизборен щаб на ГЕРБ за предстоящите европейски и местни
Коментари Харесай

Предизборният щаб на ГЕРБ започна подготовка за евровота и кметските избори

Националният избирателен щаб на ГЕРБ за идните европейски и локални избори през 2019 година организира първото си съвещание през днешния ден. По време на съвещанието беше одобрена структурата на Националния избирателен щаб, който ще се управлява от заместник-председателя на партията и ръководител на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов, съобщи БГНЕС. 

В интервала 7 – 11 януари 2019 година Националният избирателен щаб би трябвало да създаде методическите инструкции, хронограмата и организационната подготовка за съставяне на регионалните и общинските предизборни щабове за двата избора, беше решено на срещата, оповестиха от пресцентъра на партията. Утвърждаването на щабовете ще завърши до 20 януари. На днешното съвещание Националният избирателен щаб разиска и периодите за осъществяване на събрания за номиниране на претенденти за евродепутати и организационната подготовка за акцията за европейските избори. Номинационните събрания би трябвало да се проведат и да приключат до 20 февруари.

На 20 януари 2019 година ГЕРБ ще организира Национална предизборна среща в София. По време на форума Националният избирателен щаб ще показа всички мероприятия и организационни действия, които би трябвало да извършат общинските, регионалните и националният предизборни щабове на ГЕРБ. Във форума ще вземат присъединяване членовете на Изпълнителната и Контролната комисии на партията, народните представители, евродепутатите, членовете на регионалните и общинските управления, кметовете и представители на Общинските препоръки, определени с листата на ГЕРБ. В срещата ще се включат и министрите от квотата на партията.

По време на Националната предизборна среща ще бъде оповестена и самодейността за осъществяване на Национален цивилен разговор по главните секторни политики във всичките 29 области на страната. Гражданският разговор ще е под мотото „ Европа в нашия дом “ и ще се организира в интервала от месец февруари до април тази година.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР