Националният отбор по мини футбол на България вече е в

...
Националният отбор по мини футбол на България вече е в
Коментари Харесай

Знак от съдбата за националите ни по мини футбол

Националният тим по мини футбол на България към този момент е в Киев, където от на следващия ден стартира присъединяване си на Европейското състезание. На терминал 1 на летище София трикольорите бяха изпратени от дребните футболисти на ФК Олипмия (София), което зареди с позитивни страсти и усмивки играчите.

Базата на националите се оказа на гърба на олимпийския стадион в Киев, където на 26 май Реал (Мадрид) подвигна 13-ата си купа от Шампионска лига, побеждавайки Ливърпул (Англия) с 3:1. Този факт бе признат приповдигнато от трикольорите, които се надяват това да е знак на ориста и България да се върне с купата от еврошампионата.

Нашите към този момент организираха една подготовка на терена, на който ще се играят мачовете от Евро 2018. Треньорския тандем Николай Михов и Дани Несторов направи тонизиращо занятие, което целеше тимът да привикне с терена. Българите направиха няколко тактически извършения, след което и двустранна игра.

България започва на 13 август от 16:00ч с мач против Ирландия. Всички мачове на трикольорите може да наблюдавате директно по Българска национална телевизия HD.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР