Националният отбор на Украйна се класира за групите на UEFA

...
Националният отбор на Украйна се класира за групите на UEFA
Коментари Харесай

Анна: Няма как с мъж, който получава под 10 хил. евро

Националният тим на Украйна се класира за групите на UEFA EURO 2024 след огромен триумф против Исландия, а един от футболистите остана повече от удовлетворен поради наличието на жена му до него. Става въпрос за Александра Зубкова, която е половинка на Александър Зубков, който е нападателен халф в Шахтьор Донецк.

Зубкова постоянно притегля вниманието на медиите в Украйна с нейната провокативна визия, а много постоянно и с мненията си. Двамата са дружно от 2017-а година и женени от 2021-а, като през януари същата година им се роди щерка.

Зубкова работи като модел, до момента в който не среща футболиста на Шахтьор. Тя театралничи неведнъж за украинското издание Playboy и постоянно впечатлява с визия. Преди две години обаче тя фрапира хората в обществените мрежи, споделяйки следното:

Не мога да бъда с мъж, който не взима доста пари. Или взима прекомерно малко. И какво? Чудя се каква заплата би била естествена за моя мъж. Нека кажем – не по-малко от 10 хиляди евро “.

След това, Александра Зубкова даде няколко изявленията, в които показа, че на месец единствено за нея харчи по три хиляди евро. „ Не закупувам нищо скъпо за себе си. Всичко такова идва от мъжа ми “.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР