Националният отбор на Русия ще направи официално завръщане на Мондиал

...
Националният отбор на Русия ще направи официално завръщане на Мондиал
Коментари Харесай

Карасьов: Никой не ни смята за фаворити, но това не ни интересува

Националният тим на Русия ще направи публично завръщане на Мондиал 2019, откакто не съумя да се класира за предното Световно състезание в Испания през 2014 година. Руснаците бяха изтеглени в група с Нигерия, Южна Корея и Аржентина, а националът Сергей Карасьов показа какво мисли за началото на шампионата:

" Очакванията към нас са ниски, никой не ни счита за любимец, само че това не ни интересува, тъй като знаем, че имаме задоволително гений и капацитет в тима. Нямаме проблем с това, че сме отвън светлината на прожекторите. Ще потвърдим, че сме в цялостна подготвеност за този доста значим шампионат. Да играем на Световно състезание е чудесна опция, която ще използваме, с цел да се противопставим на най-хубавите тимове в света ".

" Сборная " отпътува за Китай без контузения Алексей Швед, което значи, че Карасьов ще поеме по-голяма отговорност в тима на руснаците. " Започвайки с победа е доста значимо, защото в груповата фаза се играят едвам три мача. Всеки тим ще бъде оптимално стимулиран, с цел да продължи напред. Ние би трябвало да бъдем на 100% от началото на шампионата, тъй като в случай че се отпуснем, ще бъдем сюрпризирани неприятно ".

Руснаците стартират шампионата на следващия ден в мач против Нигерия от 11:30 ч. Два дни по-късно им следва дуел против Южна Корея от 15:30, а последният им мач от груповата фаза ги опълчва против любимеца в групата Аржентина на 4-ти септември от 15:30.

ВАСИЛ НЕДЯЛКОВ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР