Националният „Отбор на надеждата“ ще играе за разпределението на местата

...
Националният „Отбор на надеждата“ ще играе за разпределението на местата
Коментари Харесай

Отборът на надеждата ще играе за 5-о до 8-о място на Евро 2022 в Полша

Националният „ Отбор на вярата “ ще играе за разпределението на местата от 5-о до 8-о на Европейското състезание по стрийт футбол за хора в неравностойно състояние в град Вроцлав, Полша, в което вземат участие 16 състава.

Младият български отбор сътвори изненада, класирайки се ца четврътфиналите от най-силната група в шампионата, само че в първия си мач от директните елиминации загуби от втория тим на домакините, формиран от играчи от град Честохова.

Жребият за Евро 2022 отреди на „ Отбор на вярата “ да стартира присъединяване си в надпреварата от група с Литва, първия тим на домакините и Украйна. Неопитните български играчи не съумяха да се опълчват на литовците и изгубиха първия си мач с 2:5. Последваха победи с 10:4 над поляците и 7:5 над украинците.

С актив от 6 точки българският отбор приключи на втора позиция в група А на шампионата и се класира за четвъртфиналите. Там националите се изправиха против най-силния отбор на домакините, който завоюва група Б в конкуренцията на националните сформира на Унгария, Дания и Киргизстан. Организаторите на шампионата бяха запълнили всяка от четирите групи на Евро 2022 до 4 тима с по един локален отбор. Съставът от Честохова победи „ Отбор на вярата “ с 3:2 след автогол с глава на български играч съвсем от центъра на терена.

Следващият противник на националите ще бъде избран по-късно довечера.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР