Националният отбор на Еквадор, за който играе голмайсторът на ЦСКА

...
Националният отбор на Еквадор, за който играе голмайсторът на ЦСКА
Коментари Харесай

ФИФА отхвърли жалбата на Чили, Еквадор и Жорди Кайседо ще играят на Мондиала в Катар

Националният тим на Еквадор, за който играе голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо, ще взе участие на Световното състезание в Катар тази година. Това стана ясно, откакто ФИФА отхвърли жалбата на Чили за нередовна картотека на еквадорски национал.

" След разбор на мненията на всички заинтригувани страни и разглеждане на всички документи, Дисциплинарната комисия на ФИФА реши да приключи производството, формирано против Футболната федерация на Еквадор ", се споделя в известието на Световната футболна централа.

Решението предстои на обжалване пред Апелативната комисия на ФИФА.
 Лоша вест за Еквадор и звездата на ЦСКА Кайседо
Лоша вест за Еквадор и звездата на ЦСКА Кайседо

Ето за какво

Преди месец ФИФА откри дисциплинарно дело против Еквадор по сигнал, че тимът е употребявал състезател с нередовна картотека в квалификациите за Световно състезание. Жалбата бе подадена от Чили и в нея се твърдеше, че бранителят Байрон Кастийо е роден в колумбийския град Тумако и не е имал право да играе за Еквадор.

Еквадор приключи четвърти в квалификациите на зона Южна Америка и се класира на международното състезание, където попадна в група с Катар, Нидерландия и Сенегал. Чили приключи седми в квалификациите, само че се надяваше да се класира служебно, в случай че ФИФА почете жалбата.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР