Националният отбор на България загуби от Франция с 0:1 в

...
Националният отбор на България загуби от Франция с 0:1 в
Коментари Харесай

България с минимална загуба от Франция в София

Националният тим на България загуби от Франция с 0:1 в последната си домакинска подготовка за Мондиал 2018, играна на Националния стадион „ Васил Левски “.

„ Лъвовете “ имаха минимални теоретични шансове за класиране на Световното състезание преди този дуел, само че по-късно проваляне към този момент публично остават отвън шампионата в Русия. Двубоят стартира неприятно за нашите, откакто още в третата минута халфът на „ петлите “ Блес Матюиди откри резултата с изстрел от дребен ъгъл след асистенция на Антоан Гризман. Гостите преобладаваха през първата част и имаха още няколко положителни благоприятни условия за гол, само че не ги осъществиха. Играчите на България стигнаха до отличен късмет за равнене малко преди почивката, само че изстрелът с глава на Георги Костадинов отблизо разстояние бе отразен от Юго Лорис.

След почивката възпитаниците на Петър Хубчев заиграха по-силно и натиснаха именития си противник, само че по този начин и не съумяха да стигнат до изравнителен гол и в последна сметка записаха първо домакинско проваляне в този цикъл квалификации.
В другите два мача от групата Швеция разруши Люксембург с 8:0, Холандия победи Беларус с 3:1 като посетител. Франция води в класирането с 20 точки, Швеция е с точка по-малко, а Холандия е на трета позиция с 16 точки. България ще приключи на 4-то място в групата, като последният ни мач в Люксембург след три дни е без никакво значение. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР