Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои

...
Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои
Коментари Харесай

Стана ясна програмата на националния ни отбор за предстоящите квалификации за Евро 2024

Националният тим на България ще започва подготовка за идните дуели от квалификациите за Евро 2024 на 12 юни (понеделник) в Разград. Родният отбор гостува на Литва (17 юни) и семейства на Сърбия (20 юни). „ Лъвовете “ ще проведат четиридневен предварителен лагер, а на 16 юни (петък) ще отпътуват за Каунас от летище „ Варна “ с полет в 11:00 чaса, осведоми на уеб страницата си БФС.
 Официално: Кръстаич повика Ивайло Чочев в националния тим за мачовете с Литва и Сърбия Официално: Кръстаич повика Ивайло Чочев в националния тим за мачовете с Литва и Сърбия
Официалната конференция на селекционера Младен Кръстаич е планувана за 18:00 същия ден, а отборът ни ще организира подготовка половин час по-късно, като първите 15 минути ще бъдат открити за медиите. Отборът ни се прибира в България в 22:30 часа на 17 юни.

Брифингът за публицисти преди домакинския мач със Сърбия е плануван за 19:00 часа на 19 юни, а 30 минути по-късно започва и формалната подготовка на България. Гостите ще приказват пред медиите в 17:30 часа, а в 18:00 ч. ще упражняват на стадион „ Лудогорец Арена “.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР