Националният отбор на България ще проведе официалната си тренировка преди

...
Националният отбор на България ще проведе официалната си тренировка преди
Коментари Харесай

Обявиха програмата на България за мачовете с Унгария и Сърбия

Националният тим на България ще организира формалната си подготовка преди европейската подготовка против Унгария на 15 ноември от 17:30 ч. в Национална футболна база „ Бояна “, като първите 15 минути ще са отворени за представителите на медиите.

Преди това – от 17:00 ч., селекционерът на „ лъвовете “ Илиан Илиев ще даде пресконфренция, която ще се организира в Амфитеатралната зала на НФБ „ Бояна “ и на която ще бъдат допускани единствено упълномощени за дуела публицисти при показване на годна журналистическа карта.

В 19:00 ч. унгарският отбор ще се запознае с изискванията на терена на ст. „ Васил Левски “, а в 19:30 ч. в зала „ Родина “ на националния стадион ще се състои формалната конференция на гостуващия отбор.

На 18 ноември от 14:30 ч. локално време на градски стадион „ Дубочица “ в Лесковац българският селекционер Илиан Илиев ще даде конференция за представителите на медиите преди дуела със Сърбия. От 15:00 ч. пък ще започва формалната подготовка на „ лъвовете “, която ще е отворена за публицисти през първите 15 минути.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР