Националният отбор на България продължи със слабите си резултати от

...
Националният отбор на България продължи със слабите си резултати от
Коментари Харесай

България продължи негативната серия със загуба от Албания

Националният тим на България продължи със слабите си резултати от началото на годината и загуби от Албания с 0:2 като посетител в контролна среща, играна в Тирана. По този метод " лъвовете " остават без победа през 2023, а най-вероятно това бе последният мач на селекционера Младен Кръстаич.


В Тирана " лъвовете " имаха за задача да измият срама от домакинската загуба от Литва в евроквалификация в неделя, само че бяха надиграни от отбора на Албания, който се намира в отлична форма и е напълно покрай класиране за финалите на Евро 2024. Домакините стояха по-добре на терена и това даде резултат в 41-та минута, когато Казим Лачи откри резултата отблизо разстояние, завършвайки многоходова композиция. След почивката Христо Иванов и Кирил Десподов пропуснаха положителни обстановки за гол, а Ернест Мучи подпечата триумфа на Албания с акуратен отдалечен изстрел.

По този метод България към този момент има шест загуби и две тъждество през годината. В последните си два мача за 2023 " лъвовете " посрещат Унгария (16 ноември) и гостуват на Сърбия (19 ноември) в заключителните си срещи от квалификациите за Евро 2024. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР