Националният отбор на България победи Словения до 19 г. с

...
Националният отбор на България победи Словения до 19 г. с
Коментари Харесай

България U19 надви Словения с гол в последния момент

Националният тим на България победи Словения до 19 година с 1:0 в контролна среща. Валентин Петров (89) беше прецизен за трикольорите. Проверката беше излъчена директно в YouTube канала на Българския футболен съюз. Мястото на срещата бе главният терен на Национална футболна база " Бояна ". 

Преди ден отборът ни загуби значително нещастно с 1:3 от връстниците си от Словения в другарски дуел, игран при тежки метеорологични условия в Национална футболна база „ Бояна “. Възпитаниците на селекционера Ангел Стойков бяха по-активният тим в преобладаващата част от мача, само че неточности в защита разрешиха на противника да се поздрави с триумфа.

Още при започване на срещата стражът Давид Борисов се регистрира с значимо избавяне при удар на неприятелски играч. След това състояние обаче дейностите на терена не предложиха голови обстановки пред двете порти. България отговори с удар с глава в последните минути на първото полувреме, при който стражът Дермастия се намеси. 

В 65-ата минута " лъвчетата " имаха искания за дузпа, които основният арбитър подмина. Мартин Георгиев като че ли бе арестуван от неприятелски състезател, само че до 11-метров углавен удар не се стигна. В края на срещата Словения остана с човек по-малко. Капитанът на отбора Каменчек задържа наш състезател и разумно бе изпъден. От последвалия фаул Валентин Петров се разписа за трикольорите и донесе триумфа за България. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР