Националният отбор на България по волейбол за жени допусна тежко

...
Националният отбор на България по волейбол за жени допусна тежко
Коментари Харесай

България с тежко поражение от Италия на европейското първенство по волейбол за жени

Националният тим на България по волейбол за дами позволи тежко проваляне с 0:3 (16:25, 17:25, 13:25) гейма от Италия в третия си мач от група " В " на европейското състезание в Италия, Естония, Белгия и Германия.

В Монца българките бяха изцяло надиграни от защитаващия купата си отбор на домакините и в нито един от трите гейма превъзходството на Италия не бе сложено под подозрение. Единствено при започване на третия гейм България съумя да поведе с 6:4 точки, само че това бе прекомерно епизодичен проблясък.

В класирането в групата Италия е безапелационен водач с 9 точки и геймова разлика 9:0. България е на второ място с 6 точки, пред Босна Херцеговина и Румъния с по 4 точки, Швейцария с 3 и Хърватия с 1, предава Българска телеграфна агенция.

Утре България отпътува за Торино, където са последните два мача от групата. Първо националките ще играят против Румъния във вторник, а на другия ден - против Швейцария. Ако спечелим срещите, ще сме сигурно втори в групата и можем да чакаме по-удобен чоп за осминафинал. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР