Националният отбор на България по волейбол може да остане без

...
Националният отбор на България по волейбол може да остане без
Коментари Харесай

България без Цветан Соколов за Лига на нациите и Световното първенство?

Националният тим на България по волейбол може да остане без звездата си Цветан Соколов за новосформираната Лига на нацииите и на Световното състезание, на което домакини сме ние и Италия.

Новината заяви селекционерът на " лъвовете " Пламен Константинов.

" Цветан Соколов е минал на обзор при професор Мариани в Рим. Има контузия в крайници, която би трябвало да се лекува или да се направи интервенция. Цецо ще се прибере в България другата седмица. Аз желая той да направи обзор и при доктор Иван Василев, на който имам цялостно доверие.

Възможно е да разчитаме на Соколов за първия или първите шампионати в Лигата на нациите и за Мондиал 2018. Може да се наложи да разчитаме на него единствено за Световното състезание, а е допустимо и да се наложи той да се подложи на интервенция.

Ако не може да играе повече по този метод, е изцяло допустимо да се наложи интервенция. Сега в Италия на процедура той игра много време на обезболяващи лекарства без да може да се натоварва. Като се прибере в България ще би трябвало да се вземе решение и с медицинския щаб на националния тим и самият Соколов да реши, кое е най-хубаво за него ", съобщи Константинов.

 Цветан Соколов докара финалната серия в Италия до пети мач
Цветан Соколов докара финалната серия в Италия до пети мач

Кучине Лубе завоюва с 3-1 против Сър Сейфти Конад
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР