Националният отбор на България няма да може да разчита на

...
Националният отбор на България няма да може да разчита на
Коментари Харесай

България без Дий Бост за квалификациите с Босна и Франция

Националният тим на България няма да може да разчита на плеймейкъра Дий Бост за значимите дуели против Босна и Херцеговина и Франция от петия прозорец от квалификациите за Световното състезание в Китай следващата година.

Националите ни одобряват Босна и Херцеговина на 30 ноември от 19 часа в „ Арена Ботевград “. Двубоят ще бъде излъчен директно от Българска национална телевизия. Билетите са с цена 5 лева и ще бъдат продавани на касите на залата.

В офиса на БФБаскетбол дойде публично мнение от Химки, където играе натурализирания гард, че не пуска Бост за този прозорец. Руският отбор има мач на 30 ноември против Панатинайкос вкъщи от Евролигата. От клуба допълниха, че възбраната за стартиране важи и за другата звезда на Химки – Алексей Швед, който е звездата на Русия. Руснаците, които са съществени съперници на българите за класиране на финалите в Китай, имат посещение във Финландия, а по-късно одобряват класиралия се отбор на Чехия.

Все още няма отговор на запитването до Олимпиакос дали България ще може да разчита на Александър Везенков най-малко за мача против Франция. На 30 ноември, когато е дуелът против босненците, Везенков и клуба от Пирея ще играе против Будучност, което прави освобождението на българина за мача с босненците извънредно необикновено. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР