Националният отбор на Аржентина по футбол оглави ранглистата на ФИФА

...
Националният отбор на Аржентина по футбол оглави ранглистата на ФИФА
Коментари Харесай

България диша във врата на Ел Салвадор в ранглистата на ФИФА

Националният тим на Аржентина по футбол оглави ранглистата на ФИФА за първи път от шест години. Аржентинците, които победиха със международната купа на Мондиала в Катар през декември, а през март победиха Панама с 2:0 и Кюрасао със 7:0, излязоха отпред в класацията с 1840 точки. Световният вицешампион Франция заема второ място с 1838 точки, а досегашният водач в класацията Бразилия загуби от Мароко с 1:2 в контрола предишния месец и се смъкна на трето място с 1834 точки.

Националният тим на България по футбол заема 76-о място в ранглистата на ФИФА, оповестена през днешния ден. Съставът на Младен Кърстаич позволи две загуби в евроквалификациите против Черна гора и Унгария и с 1315 точки отстъпи с пет позиции. Пред " трикольорите " е съставът на Ел Салвадор, а Грузия е на 77-а позиция.

От противниците в европейските квалификации най-високо в ранкинга е Сърбия, която заема 25-о място. Унгария се изкачи с три позиции до 33-ото място, а Черна гора резервира 69-ата позиция. Литва e 146-о място в света.
 Йордан Лечков: Престанете да казвате
Йордан Лечков: Престанете да казвате " кандидат-президент " за Бербатов!

" Ако бяхме победили Черна гора, толкоз доста експерти нямаше да излязат от дупките си "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР