Националният отбор на Англия разгроми Андора с 5:0 и се

...
Националният отбор на Англия разгроми Андора с 5:0 и се
Коментари Харесай

Англия разгроми Андора в първия мач, ръководен изцяло от жени

Националният тим на Англия разгроми Андора с 5:0 и се приближи до класиране на международното състезание в Катар. При гостуването си " трите лъва " не срещнаха никакви проблеми против скромния противник.

Срещата влезе в историята, като беше първата, ръководена напълно от женски съдийски екип. Начело на съдийската бригада беше украинката Катерина Монзул.

Точни за триумфа на Англия бяха Бен Чиуел в 17-ата, Букайо Сака в 40-ата, Тами Ейбрахам в 59-ата, Джеймс Уорд-Праус в 79-ата и Джак Грийлиш в 86-ата минута.

Селекционерът Гарет Саутгейт даде отмора на съществени играчи като Хари Кейн, Джордан Хендерсън, Рахим Стърлинг и Деклан Райс, които не се появиха в срещата. След седем мача Англия е отпред в група I, като има 19 точки.

В мач от група С, в която е Швейцария съумя да победи Северна Ирландия с 2:0. Точни бяха Стефан Цубер в края на първата част и Кристиян Фаснахт в добавеното време на дуела. Северна Ирландия игра и с човек по-малко повече от едно полувреме.

Победата на Швейцария оставя отбора да се бори за първото място в групата, като има 11 точки след пет срещи и е на три от водача Италия, който е и с мач по-малко. Северна Ирландия е трети с пет точки от пет мача. Толкова е активът и на България, само че отборът на Ясен Петров е с мач повече.

В група D Босна и Херцеговина, воден от Ивайло Петев, реализира доста значим триумф. Босненците надделяха Казахстан с 2:0 за първия си триумф в квалификациите. В срещата Петев не можеше да разчита на доста контузени, а пет други футболисти не получиха визи за влизане в Казахстан.

Два гола за успеха означи Смаил Превляк.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР