Националният отбор е на прав път, а Младен Кръстаич трябва

...
Националният отбор е на прав път, а Младен Кръстаич трябва
Коментари Харесай

Гонзо защити Кръстаич и нападна ЦСКА

Националният тим е на прав път, а Младен Кръстаич би трябвало да получи нужното време да работи. Това сподели техническият шеф на БФС Георги Иванов след домакинското проваляне от Черна гора с 0:1 в Разград на старта на евроквалификациите. Според Гонзо подмладяването на отбора е подобаващ способ да бъдат реализирани позитивни резултати. Загубата не трябва да смъква доверието към Кръстаич, уверен е Иванов.
" Няма напрежение към Кръстаич. Знаем, че когато нещо почва да се построява, това е сложен развой и няма по какъв начин да стане за месец или два. Знаем, че пътят е сложен, има доста тръни по него, само че знаем къде е бъдещето. Не можем да чакаме от тези млади футболисти без опит да побеждават всеки мач ", съобщи Гонзо пред Българска национална телевизия в Разград.
" Липсата на свежи хрумвания пречи на развиването на футбола ни. Стоим на едно място и вървим обратно. Дълги години това е правено. Не са поемани опасности и може би за това сме в тази обстановка.
Големият проблем е, че прекомерно доста чужденци играят в българското състезание, не се дава опция на младите играчи да изпъкват и да се развиват. Школите не работят по най-хубавия метод, с цел да изкарват футболисти. От водача в класирането ЦСКА няма нито един футболист в националния тим... Там от 11 индивида 10 са чужденци ", добави Иванов.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР