Националният осигурителен институт ще консултира близките на загиналите в катастрофата

...
Националният осигурителен институт ще консултира близките на загиналите в катастрофата
Коментари Харесай

НОИ ще консултира близките на загиналите в катастрофата край Своге

Националният застрахователен институт ще съветва околните на починалите в злополуката край Своге на 25 август т.г. Мобилен екип от специалисти на териториалното отделение на Национален осигурителен институт – София град, ще посети в най-близкото уместно време Световрачене, откъдето са множеството от починалите, с цел да помогне на техните родственици и близки по въпроси от компетентността на Национален осигурителен институт, зародили след нещастието, оповестиха от Национален осигурителен институт.
Териториалното поделение на Национален осигурителен институт в столицата към този момент е по отношение на кмета на Световрачене Светла Николова, която изрази признателност за съпричастността на института. Първата конкретизирана стъпка е кметството на Световрачене да помогне в събирането на нужните персонални данни, с цел да може експертната група авансово да бъде насочена и градивна при консултирането на хората в съответните условия.
В деня на народен печал в памет на починалите край Своге управлението и всички чиновници на Национален осигурителен институт показват своите съболезнования на околните на починалите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР