Националният клуб на привържениците на Левски прие за свой гост

...
Националният клуб на привържениците на Левски прие за свой гост
Коментари Харесай

Божинов: Сигурен съм, че Мъри и Сираков ще напишат нова история и синята приказка ще продължи

Националният клуб на последователите на Левски одобри за собствен посетител някогашния нападател на отбора Валери Божинов. Сериозен брой " сини " почитатели се отзоваха на събитието на бул. " Тодор Александров ", с цел да изпратят уместно един от любимците си. Футболистът получи признателен плакет за цялостните си заслуги към отбора от " Герена ", най-много за лоялността по време на тежката финансова рецесия. Божинов пък подари на почитателите своя фланелка с номер 86.

„ За следващ път почитателите на Левски демонстрираха, че са №1 с нещата, които не престават да вършат за клуба и тима. Без тяхната поддръжка и помощ, надали Левски щеше да съществува. Знаете сега през какво минава клуба и без тяхната помощ нямаше по какъв начин да се успее. Сигурен съм, че ще продължат да оказват помощ и ще създадат по този начин, че клубът да се възвърне и да се върне на мястото, където Левски би трябвало да бъде – в Европа, на челните места и да се бори за трофеи и купи. С тяхната поддръжка и дух, Левски ще се върне там. Сигурен съм, че ще има резултати “, съобщи Божинов.

„ Не укривам, че съм щастлив, че господин Стоилов се завърна отпред на Левски. Тандемът Стоилов-Сираков е отличен. Има синхрон сред тях. Познават се доста добре и са написали историята на Левски. Сигурен съм, че ще напишат нова и синята приказка ще продължи. Просто би трябвало време и поддръжка, а те я имат. Днес ще се покаже по време на мача, че почитателите на Левски са №1. Пожелал съм триумф на момчетата да победят и да играят за публиката, която дава сърце и душа за тима “, добави още той.

„ Щом Стойчо съумя да го направи с ЦСКА, за какво Мъри да не го направи с Левски? Както той сподели – прибрал се е у дома. Отлично познава ситуацията и се надявам да няма проблеми. Да, сигурно ще би трябвало време, самообладание и организация. Надявам се да се вземат качествени играчи и считам, че дружно със Сираков няма да сбъркат. Убеден съм, че Мъри ще върне Левски там, където му е мястото. Дай Боже тази година купа, тъй като за първенец ще бъде мъчно, както сподели той Левски би трябвало да играе в евротурнирите през идващите години “, сподели нападателят.

„ Казал съм, че когато има опция ще съм на „ Герена “ да виждам Левски. Искам да благодаря на господин Стефанов и господин Загорчич, че ми дадоха опция да упражнявам със Славия. Това е един огромен и популярен клуб. Най-старият столичен клуб. Дали ще подпиша и играя за тима, е въпрос на диалози. Има супер тим и колектив. Славия не инцидентно се намира на третото място. Имат доста положителни млади качествени футболисти. Искам да им пожелая триумф против Лудогорец на следващия ден, както и това, дружно с Левски да играят в евротурнирите “, съобщи Божинов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР