Националният клуб на привържениците на Левски направи публикация във фейсбук,

...
Националният клуб на привържениците на Левски направи публикация във фейсбук,
Коментари Харесай

НКП обеща на Сираков: Без саморазправи, събличане и рекет

Националният клуб на последователите на Левски направи обява във фейсбук, посредством която осведоми, че предстоящо не е получил отговор от мажоритарния притежател Наско Сираков.

" Внимание, лъжат ви! Отново!!!
(Част Втора)

На вниманието на Левскарите:

Изминаха 24 часа от отправената покана за среща с Мажоритаря, след декларираната от него подготвеност за диалози с всички последователи.

" Изненадващо " към момента нямаме никакъв отговор.

Междувременно Мажоритарят беше свикан да се подложи на детектор на лъжата. Надяваме се, че това е повода, която го попречва да дефинира ден и час за среща.

Очакваме след теста на полиграфа, Мажоритарят да откри време и да извърши поръчката като откликне на поканата ни да се забележим и поговорим по Левскарски.

Подчертаваме, че седим твърдо зад поетият от нас ангажимент срещата да протече културно, без саморазправи, събличане и рекет.

В духа на отправените от ръководителите на клуба поръчка за постоянна отчетност, намираме за редно срещата да се организира в наличието на медиите.

Сираков, разбираме чудесно, че съгласно теб е изцяло обикновено един " вълк " да се прави на " умряла лисица ", само че " тупкането на топката " от твоя страна по въпрос, за който персонално и обществено съобщи подготвеност, продължава да те изобличава като " приключен и типичен измамник ", написаха от НКП на Левски.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР