Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно

...
Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно
Коментари Харесай

НФСБ се явява самостоятелно на Европейските избори

Националният фронт за избавление на България ще се яви независимо на изборите за Европейски парламент. Това заяви в Сливен ръководителят на партията Валери Симеонов.

Симеонов добави, че коалиция с Вътрешна македонска революционна организация би била естествена, само че неосъществима.

,,В същото време коалиция с партия „ Атака “ е невъзможна поради значителните разминавания във външната политика. Така че, НФСБ се явява на избори независимо, като ще предложи най-хубавите си представители за съставяне на листа за Екологичен потенциал ", съобщи Валери Симеонов. „ В момента към момента структурите на партията оферират своите номинации, а при започване на април листата ще бъде готова'', добави Симеонов.

Лидерът на НФСБ разгласи, че поръчката на Българска социалистическа партия за предварителни парламентарни избори след евровота е опит за замяна на демократичното устройство на страната и да завоюват властта без избори.

,,Няма да стане, слабички са'', уточни Симеонов.

Валери Симеонов е в Сливен за среща с представители на дребния и междинния бизнес и на Асоциация „ Здравословно хранене за децата “. Според водача на НФСБ точно представителите на дребния и междинен бизнес заслужават поддръжка, тъй като обезпечават 75% от работните места в България.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР