Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно

...
Националният фронт за спасение на България ще се яви самостоятелно
Коментари Харесай

НА ЖИВО: НФСБ отива самостоятелно на евровота, Валери Симонов води листата

Националният фронт за избавление на България ще се яви независимо на идните европейски избори. Водач на листата ще бъде ръководителят на партията Валери Симеонов. Това разгласи на конференция зам.-председателят на НФСБ Борис Ячев.

Номинациите пристигнаха, откакто няколко месеца се опитахме да изчерпаме диалозите в коалиция Обединени патриоти. Бяха водени договаряния с друг интензитет, в последните месеци бяха водени в двустранен формат – с Вътрешна македонска революционна организация, заради това, че на няколко следващи съдружни препоръки липсваше представител на партия Атака. Бяха коментирани много благоприятни условия в това число и двустранен формат. За страдание от няколко седмици тези диалози станах безрезултатни. Останалите партии започнаха дейности по-скоро за независимо явяване – номинациите за лидер на листа на Джамбазки от знайни и незнайни структури, желанието и дейностите на Атака да се образува някакъв различен вид коалиция – конвервативен или някакъв различен блок. Ние почитаме тези дейности на съдружните ни сътрудници, само че щомк те сочат за независимо явяване, естествено е и ние да предприемем дейности към независимо явяване. В името на съдружното партньорство ние до този миг не сме провеждали срещи с други политически обединения, съобщи Ячев.

От 2-3 седмици тече следващата номинация на господин Валери Симеонов като лидер на листата на НФСБ. Ако се стигне още веднъж до диалог за вероятно явяване на евроизборите с коалиция Обединени патриоти, това ще бъде нашето предпочитание за лидер на общата листа, акцентира Борис Ячев.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР