Националният флаг на Украйна се развя в окупирания през 2014

...
Националният флаг на Украйна се развя в окупирания през 2014
Коментари Харесай

Украинското знаме се развя в Крим. Взривиха сътрудник на агресорите в окупиран град

Националният байрак на Украйна се развя в окупирания през 2014 година от Русия черноморски полуостров Крим.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9962
Това стана ясно от обява на сътрудника на изданието New Voice of Ukraine Юън Макдоналд в Twitter. 

" В село Грушевка, на към 18 километра от (южния град) Судак, на дирек се развя украинското национално знаме. Патриотично настроените украинци не престават да се съпротивляват против окупаторите девет години откакто Москва причисли нелегално Кримския полуостров ", съобщи журналистът в системата за микроблогове.

Междувременно, вестник " Украинская истина " написа, че в завладения в хода на почналата на 24 февруари 2022 година съветска инвазия против Украйна югоизточен град Мелитопол избухна гърмеж. " Вследствие на детонацията е ранен сътрудникът на окупаторите Владимир Рогов. Той непринудено пое управлението на полицейско ръководство в града. Мъжът е приет в болница. Състоянието му се дефинира като устойчиво ", добави изданието.

An improvised explosive device detonated in the center of.

According to preliminary data, a local police officer collaborating with the invaders was blown up.
— NEXTA (@nexta_tv)
" Тази заран в Украйна бе оповестена въздушна паника. Причината за това бе политане на военен аероплан на съветските въоръжени сили от аерогара в Беларус ", уточни още " Украинская истина ".

" Днес също по този начин управляващите в Киев оповестиха, че в резултат на вчерашен ракетен обстрел против жилищна постройка в (югоизточната) Запорожка област са починали девет души. Сред жертвите има и дете ", добави медията.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР