Националният фен клуб на Стара Загора публикува отворено до министъра

...
Националният фен клуб на Стара Загора публикува отворено до министъра
Коментари Харесай

НАПРЕЖЕНИЕТО РАСТЕ: Феновете на Берое с кърваво писмо до министъра на енергетиката - плашат с драстични мерки, искат Александър Николов на крака в Стара Загора

Националният почитател клуб на Стара Загора разгласява отворено до министъра на енергетиката, откакто по предписание на министъра на енергетиката разпореди жттеглянето на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " от финансирането на футболния клуб.

Привържениците дефинираха този ход на Александър Николов като типичен провал в политическата му кариера.

Феновете упорстват финансирането на Топлоелектрическа централа " Марица Изток 2 " да продължи до края на сегашния сезон и клубът да бъде оставен без никакви отговорности.
свързани новини5322на 23.12.202161491на 22.12.2021
Заралии поканиха на среща Александър Николов в Стара Загора и обявиха подготвеност да подхващат по-драстични ограничения в отбрана на обичания си клуб, в случай че той не им пристигна на крайници.

Публикуваме писмото без редакторска интервенция:

Уважаеми господин Николов, първо бихме желали да Ви поздравим с високия пост, който неотдавна заемате и да Ви пожелаем триумфи в нелекия път, който Ви следва. Ако съдим, обаче, от първата Ви крачка, то изгледите не са изключително обещаващи.

Напротив - типичен провал. Със сигурност осъзнавате, че ПФК " Берое " не е най-големият проблем на българската енергетика и спестените средства в размер на 300-400 х.лв/месечно няма да доведат до по-ниски сметки за ел.енергия в семействата. Прибързаните Ви, недомислени и крайни дейности са нищо повече от прям опит да унищожите един от знаците на Стара Загора, замаскирайки този ход зад общи изречения като " социална изгода ", " неприкритост ", " нов метод ", " икономическа недоказаност, " бистрота " и още куп клишета, с които политиците ни облъчвате към този момент над 32 години.
свързани новини3400на 21.12.2021
Няма по какъв начин да не сте наясно, че незабавното прекъсване на финансовия поток от едноличния притежател Топлоелектрическа централа Марица-изток 2 към ПФК " Берое " ще докара до колапс освен за мъжкия тим, само че и на всички гарнитури от Академията на клуба. Ще докара до безусловно разтрошаване на състава, до анулиране на контракти от страна на играчи по виновност на клуба, правосъдни каузи и наказания, което след това би утежнило договарянията с възможни нови притежатели.

По никакъв метод не оспорваме решението Ви страната да се отдръпна от финансирането на спортния клуб всъщност, защото това е Ваше право, виждане и метод, който смятате за съответен и необорим, " изключително в подтекста на дълбоката рецесия с енергийните цени, която постанова нужда от по-ефективно ръководство на фирмите в системата ", както се показва в известието за продажба на акциите в уеб страницата на клуба.

Напълно недопустим е методът, по който разпореждането е това да се случи - " от през днешния ден за на следващия ден ", и следствията от непремереното деяние няма да са незначителни.

Уважаеми дами и господа народни представители от старозагорски район, приемайки обстоятелството, че сте определени от 7 разнообразни обединения, всяка от които със своите специфики в политическата си активност и идея, се обръщаме към Вас с напомнянето, че надали са доста събитията, самодейностите и процесите, които бихте могли да приемете като обща - Старозагорска, идея. Смятаме, че не е нужно да Ви представяме какво в действителност значи " Берое " за Стара Загора и района.

Уважаеми господин министър, настояваме финансирането на Топлоелектрическа централа 2 към " Берое " и обвързваното с това осъществяване на подписаните договорни връзки с играчи, треньори, чиновници, сътрудници, мениджърски организации, хотели, снабдители, защита и други да продължи до края на сегашния спортен сезон - 31.05.2022 година

Настояваме към тази дата клубът да бъде с нулеви отговорности, както бе заварен от Топлоелектрическа централа 2 при придобиването на собствеността преди 10 години. След края на сезона дано се пристъпи и към прекачване на акциите на клуба на нов притежател, който в интервала до тогава ще има задоволително време за одит, разбори, финансов проект, съставяне на екип и прочие

Уважаеми господин министър, склонни сме, въпреки всичко, да отдадем Вашите дейности на неналичието на опит или на въздействия от странични фактори, за които " Берое " постоянно е бил бодил в... петата. Вярваме, че разсъдъкът ще надделее и в тази връзка най-учтиво Ви каним на среща в Стара Загора, на която ще участват представители на почитателите, общинското управление, което към този момент пое ангажимент да спомага в търсенето на финансиране и нов притежател, който да поеме ръководството след горепосочената дата 31.05.2022 година Гарантираме Ви, че тя ще протече в конструктивен, положителен и потребен звук. Очакваме Ви на 28.12.2021 година от 16.00 часа в постройката на Община Стара Загора.

Ако решите да не ни удостоите с отговор, което бихме приели за отвод от градивен разговор, то резервираме правото си да предприемем по-драстични ограничения в отбрана на обичания ни клуб от невижданата офанзива, подета против него.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР