Националния клуб на привържениците на Левски отговори на поканата на

...
Националния клуб на привържениците на Левски отговори на поканата на
Коментари Харесай

НКП на Левски: Г-н Мажоритар, настояваме срещата да бъде открита!

Националния клуб на последователите на Левски отговори на поканата на мажоритарния притежател на клуба Наско Сираков за среща на 21 декември.

Ето какво написаха от НКП на Левски:

" Левски на левскарите ": Срещата няма да стартира, до момента в който всички присъстващи почитатели и медии не бъдат позволени

Ето какво написаха

" Над 10 дейни районни структури на " Националния клуб на последователите на Левски " от цялата страна поканиха публично Мажоритаря на ОТКРИТИ срещи с локалните Левскари, на които той персонално да изясни какво е положението на " ПФК Левски " след напускането на Мъри, предшествано от отстраняването на Ивков и Ганев.

Поканите съответстваха с визитата на същия този Мажоритар в 2-3 града, където с плоски блъфове пързаляше наивна и авансово селектираната аудитория да си купи " противозаконни " акции на петорни цени.

На поканите Мажоритарят отвърна с контрапокани фенклубовете да излъчат по двама-трима представители и да вървят на среща в клубния офис. Много по-лесно е да изстреляш двама-трима в орбитата и те оттова да изясняват на останалите какво ярко бъдеще ни чака, в сравнение с да се изправиш пред хората и намерено и почтено да приказваш за проблемите на клуба.

" Управленският исполин " отпред на " ПФК Левски " през днешния ден предприе същата маневра в отговор на поканата на " НКП на Левски " към него след последната му изявява, която протече в компанията на двама чиновници на генералния спонсор. А точно за среща ОТКРИТА и пред медиите.

И още нещо смехотворно: Срещата, написа Мажоритарят, щяла да се снима от клубната телевизия. Да, само че ние си спомняме, че чиновници на " ПФК Левски " цензурират сериозни отзиви към управлението в социалките на " ПФК Левски ", тъй че нямаме доверие в обективното отразяване на среща в подобн формат.

Затова, господин Мажоритар, ние ще се отзовем на посочената дата в съответния час на Герена. Очакваме и хората, които имат предпочитание и опция да те чуят и видят онлайн какво имаш да ни кажеш също да се отзоват на поканата.

Ще настояваме достъп до срещата да имат и всички медии и съответно флагманът на свободната публицистика Валентин Грънчаров ", написаха НКП на Левски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР