Националните отбори на Украйна и Шотландия не успяха да се

...
Националните отбори на Украйна и Шотландия не успяха да се
Коментари Харесай

Шотландия постигна своето срещу Украйна и ще играе при най-добрите в Лигата на нациите

Националните тимове на Украйна и Шотландия не съумяха да се победят и приключиха наедно при резултат 0:0 в директен дуел за първото място в група 1 в Дивизия „ Б “ на Лигата на нациите.

Преди дуела „ гайдарите “ имаха преднина от 2 точки против своя съперник и с този резултат те съумяха да я запазят и по този метод се изкачиха в най-горното равнище на шампионата през идващото му издание.



Срещата бе изиграна в Полша, защото Украйна не може да семейства на своя територия заради войната, която Русия води на нейна територия.

Двата тима си размениха по няколко рискови положения, само че двамата вратари Андрий Лунин и Крайг Гордън се оправиха чудесно и съумяха да осуетят опитите за гол пред себе си, а със съществени пропуски се регистрираха Че Адамс от страна на гостите и Андрий Ярмоленко от страна на домакините.

Украйна към този момент има единствено една победа в последните си четири дуела, само че въпреки всичко съумя да резервира мястото си в Лига Б и за идващото издание на турнираtfj.dkors

FULL TIME: Ukraine 0-0 Scotland.

A tense second half ends goalless in Kraków, but the point is enough to see us promoted to League A in the Nations League
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР